Lid worden?

Waarom lid worden?

Om zaken in beweging te brengen. Om sterk te staan waar je als individu zwak bent. Om solidair te zijn met je collega's. Kortom : om ervoor te zorgen dat acteurs gehoord worden en het respect genieten dat ze verdienen.

Vereisten
1. Je bent als acteur of actrice actief in het Nederlandstalig Belgisch landsgedeelte
2. Je bent ouder dan 18 jaar
  • je hebt minstens je bachelordiploma behaald in de podiumkunsten (acteren, musical) aan een van de hogescholen van Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Amsterdam of Maastricht.
  • je hebt meer dan éénmalig een dragende rol gespeeld in een professionele theater- of musicalproductie.
  • je hebt meer dan éénmalig een dragende rol gespeeld in een Nederlandstalige televisieserie of televisiefilm, uitgezonden door een zender die in België zijn maatschappelijke zetel heeft of er zijn voornaamste activiteit uitoefent.
  • je hebt een dragende rol gespeeld in een Nederlandstalige langspeelfilm.
Aanvraag om lid te worden

Bij deze geef ik toelating aan vzw de Acteursgilde om mijn jaarlijkse lidgeld (vandaag €60) te innen via domiciliëring. De Acteursgilde zal mij een week op voorhand van de debitering van mijn rekening op de hoogte brengen. Ik kan tot 8 weken na betaling mijn geld zonder opgaaf van reden terugvragen. Ik kan de domiciliëringsopdracht ook ten allen tijde via mijn financiële instelling intrekken.

Wij controleren jouw aanvraag en je hoort van ons of je kan toetreden.

* verplichte velden